Peeter Oja annab 19. augustil kipsis jalast hoolimata lisaetenduse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Oja
Peeter Oja Foto: Point

Tulenevalt suurest menust ning publiku kasvavast huvist astub Peeter Oja Eesti Vabariigi taasiseseisvumispäeva eelõhtul 19. augustil Viljandi Pärimusmuusika Aidas lavale kahel etendusel järjest. 

Peeter Oja stand-up turnee «Kui loll võib inimene olla» etendused kulgevad hoolimata näitleja jalavigastusest üliedukalt ning terav huumor lahutab päev päeva järel eestlaste meelt ja vallutab Eestimaa parimaid lavasid.

Menukas turnee on augusti jooksul Eesti teatrisaalidesse toonud juba rohkem kui 5000 inimest.

19. augusti etendus Viljandis müüdi aga välja sedavõrd kiiresti, et näitleja ning produktsiooniettevõte POINT otsustasid korraldada samal õhtul lisaetenduse.

«Tunnen ennast laval kipsis jalast hoolimata ülihästi ning näen publiku reaktsioonidest, et etenduste huumori hoog aina kasvab. Olen suutnud praegu jalga säästa ning trauma paistab paranevat. 21. augustil võetakse kips juba ka maha ning saan asuda jalga taastama,» rääkis näitleja.

Ta lisas, et publik on turnee käigus etendused väga hästi vastu võtnud ning andnud talle laval palju positiivset energiat ning soojust.

«Tahan vastata publikule samaga ning kuna Viljandi saal ei mahuta üle 400 inimese, otsustasime korraldada 19. augusti õhtul lisaetenduse,» teatas Peeter Oja.

Viljandi lisaetendus toimub 19. augustil kell 22:00.

Turnee lõpuni toimuvad etendused järgnevalt: 

15. augustil Võrus

16. augustil Paides

17. augustil Raplas

18. augustil Tartus

19. augustil Viljandis LISAETENDUS

21. augustil Haapsalus

22. augustil Haljalas

23. augustil Kuressaares

24. augustil Tallinnas

25. augustil Põltsamaal

26. augustil Kosel

27. augustil Jõhvis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles