Lohan: armastan oma tööd kõmumeediale vaatamata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: SCANPIX

Kõmuline näitlejanna Lindsay Lohan rääkis, et armastab vaatamta pidevalt meedial hambus olemisele siiani oma tööd.

Hiljuti kolmeks kuuks vangi mõistetud neiu rääkis, et tema arvates näitab meedia näitlejate tööd tegelikust lihtsamana, keskendudes selle tühisematele aspektidele, vahendab Digitalspy.

«Olen viimastel aastatel oma seisukohta muutnud,» rääkis Lohan. «Selles äris alustades tahtsin päris tippu jõuda, aga see pilt, mis minust maaliti, erines täiesti sellest, kes ma tegelikult olin.»

«Tänapäeval on Hollywood palju rohkem kuulsustele ja kõmule keskendunud, mis takistab paljudel suurepärastel näitlejatel oma tegelike võimete näitamist,» jätkas Lohan.

«Avalikkus saab nende inimeste kohta nii palju teada, et see hakkab nende filmirolle mõjutama. Ma armastan oma tööd, seega pean suutma selle kõigega hakkama saada,» ohkas näitlejanna.

Lohan lisas, et inimesed võtavad meedias ilmuvaid valesid ilma mingi kriitikata tõe pähe.

«Inimesed muidugi usuvad seda, mida meediast loevad. Iga päev ringleb minu kohta jubedust tekitavaid lugusid, mis peaksid mu tõelise olemuse kohta infot andma,» selgitas Lohan.

«Meedial kulub sinust pildi loomiseks vaid mõni sekund, seega saavad nad reaalsust niimoodi tõlgendada, nagu nad ise seda ette kujutavad,» jätkas staar.

«Kui ma aevastan, avaldatakse sellest fotod, mille juures on kirjas, et ma nutan kibedalt. Kui ma katan suu ja nina käega, väidetakse, et olen pohmellis ja öö otsa kõvasti pidutsenud. Te ei kujuta ette, kui suurel määral sellist asja aktsepteeritakse,» lõpetas Lohan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles