Kirsten Dunst ei suuda meeste vahel valida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsten Dunst.
Kirsten Dunst. Foto: SCANPIX

Näitlejanna Kirsten Dunst ei suuda valida kahe kallimakandidaadi vahel.

Nimelt soovivad end 28-aastase Dunstiga siduda nii Dustin Hoffmanni poeg Jake Hoffmann kui muusik Jason Boesel, kirjutab Digitalspy.

«Asi muutub iga tunniga. Kirsten ei suuda otsustada, kumma kutiga ta koos olla tahab,» rääkis allikas.

Asjassepühendatu sõnul sebib Dunst praegu mõlema mehega korraga.

«Jake on arukas koduhoidja, kes naudib kunsti ja lauamänge. Talle meeldiks ühine kodu rajada, aga Kirsten on suhete tõsisemaks muutmise vastu,» kirjeldas allikas.

Jason Boeselit kirjeldas asjassepühendatu muretu mehena, kes kardab paaniliselt end siduda. Paraku olevat Dunst alati pahadest poistest sisse võetud olnud, lisas allikas.

«Tegelikult ta muidugi ei kurda, kuna mõlemad kutid on kuumad. Nad meeldivad talle võrdselt, nii et ta on segaduses,» rääkis asjassepühendatu.

«Ta sõbrad tahavad, et ta jääks Jake’iga kokku, kuna too mees on stabiilne ja kindel.Nad kardavad, et kui Kirsten Jasoniga edasi käib, võib tema pidutsemine taas kontrolli alt väljuda,» lõpetas allikas Dunsti alkoholiprobleemidele viidates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles