Saksamaa legendaarne DJ TOMCRAFT esineb laupäeval vahupeol Warmduscher

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa legendaarne DJ TOMCRAFT esineb laupäeval vahupeol Warmduscher
Saksamaa legendaarne DJ TOMCRAFT esineb laupäeval vahupeol Warmduscher Foto: promo

DJ Tomcraft Saksamaalt on vahupidude Warmduscher hooaja lõpupeo peakülaline.

omcraft kui üks Saksamaa tuntuim produtsent ja DJ, tuleb laupäeval, 16. augustil esinema Club Sunsetti, vahupeole Warmduscher.

Lisaks Tomcraftile esinevad Eestis tuntud plaadikeerutajad DJ Meri (ROTD) ning Warmduscherite residendid DJ Kolzar, Deejay AAV ning DJ-duo Lang & Yep.

DJ Tomcraft sai 2000-ndate algul tuntuks hitiga «Loneliness», mis jõudis paljude riikide edetabelitesse.

Warmduscher on Power Hit Radio ja Club Sunseti legendaarne vahupidudesari, mille algus toimus juba üle 10 a. tagasi ning mille jooksul on Eestis esinemas käinud suur hulk erinevaid rahvusvahelisi kui Eesti artiste. Olgu mainitud Showtek, Moguai, Judge Jules, Richard Durand, Marcel Woods, Jordy Dazz jpt.

Warmduscheril on esinenud ka suurem enamus tuntud kodumaiseid DJ-sid, kelledest täna teevad laias maailmas ilma Syn Cole ja Beat Service.

Poweri vahupidu Warmduscher lõpetab selle üritusega 2014-nda hooaja ning klubi lubab, et pidu tuleb koos valguseffektide ning vahuga vägev!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles