Videod: kuidas prantsuse juurtega Robin Williams prantslasi pilas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Williams
Robin Williams Foto: SCANPIX

Selle nädala esmapäeval levis maailma meedias kurb uudis, et USA tuntud komöödianäitleja Robin Williams suri.

Teada on, et 63-aastasena surnud Williams oli frankofiil ning talle meeldisid prantslased, kuid see ei takistanud teda nende üle nalja viskamast, edastab The Local.

Prantslased avaldasid sotsiaalmeedias staari lahkumise puhul kaastunnet ning tuletasid meelde, et Williamsil meeldis nende elustiili ja keele kulul nalja teha.

«Williamsile meeldis pilada prantsaslikku elustiili, kuid ka keelt,» kirjutati.

Väljaanne L´Express tõi näiteks Williamsi 2002. aasta Broadway show, milles ta prantslased ette võttis.

 Williams räägib nii prantslaste suitsetamisharjumusest, kaenlaaluste mitte raseerimisest kui ka viha-armastuse suhtest ameeriklaste vastu.

Ellen DeGeneresi jutusaates esitab Williams tujukat pariislast.

Williamsi tee kuulsusele sai alguse 1970. aastate lõpul sarjaga «Mork & Mindy». Siis tulid sellised populaarsed filmid nagu «Good Morning, Vietnam!» (1987), «Dead Poets Society» (1989), «Mrs. Doubtfire» (1993) j «Good Will Hunting» (1998), mille rollitäitmise eest sai ta meeskõrvalosa Oscari.

Teada on, et Williamsil oli prantslastest esivanemaid ning ta rääkis prantsuse keelt hästi. Ta andis mitmel korral selles keeles ka intervjuusid.

Samas ei ole prantslased tema filmide fännid, kuna tema huumor ei sobivat prantslaste meelelaadiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles