Loore Martma sai näitlejaks juhuse läbi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Lennuki lavastuse „Vargamäe unistaja“ A.H. Tammsaare muuseumis Vargamäel. Osades: Ott Sepp, Loore Martma, Liisa Pulk ja Tarmo Tagamets.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Urmas Lennuki lavastuse „Vargamäe unistaja“ A.H. Tammsaare muuseumis Vargamäel. Osades: Ott Sepp, Loore Martma, Liisa Pulk ja Tarmo Tagamets. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Näitleja ja muusik Loore Martma, kes on vaatajatele tuttav teleseriaalist «Naabriplika», tunnistas Raadio 2 saates «Suveraadio», et tegelikult ei ole tal olnud kunagi ambitsiooni saada näitlejaks, kuid ometi on elu teinud oma käänakud nii, et nüüd on just see tema töö, vahendab Menu. 

Just tema oli see tüdruk, kelle unistus täitus - Loore musitseeris koos Patti Smithiga Nordea Kontserdimaja laval. Mõningateks meelelahutussündmusteks neiul, siiski aega jätkub nagu näha, kuid üldiselt on ta oma sõnul sellel suvel väga hõivatud olnud: «Sellel suvel ma olen teinud väga palju tööd. Ma olen suve algusest saadik olnud kaasatud väga paljudesse erinevatesse projektidesse ja lavastustesse ja teinud suvetüki ja nüüd uuesti seriaali,» rääkis Loore Martma saates «Suveraadio». 

Juunikuus astus Loore üles Suure Tõllu avaetendusel «Jäämurdja sajand» ning sellest on tal väga head mälestused. Samuti oli Loore jaoks oluline mängimine Urmas Lennuki suvelavastuses «Vargamäe unistaja.» "Vargamäe oli minu jaoks mõnes mõttes selle suve päästja. Ta oli linnast ära. Ma oleks väga nukker olnud, kui ma oleksin pidanud linnas olema, rääkis ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles