Esikoht! Würffel vallutab Leedu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Würffel on uus elektropop trio, kuhu kuuluvad Marvi Vallaste (vokaal), Kaspar Kalluste (trummid, elektroonika, taustavokaal) ja Tarvi Kull (klahvpillid, elektroonika, taustavokaal).
Würffel on uus elektropop trio, kuhu kuuluvad Marvi Vallaste (vokaal), Kaspar Kalluste (trummid, elektroonika, taustavokaal) ja Tarvi Kull (klahvpillid, elektroonika, taustavokaal). Foto: promo

Elektropopi trio Würffel rokib juba nädalaid Leedu muusikatabelis. Nüüd on noored oma looga «Coffee» tõusnud FM99 edetabelis 1. kohale! Palju õnne! 

Eesti bändi WÜRFFEL koosseisu kuuluvad: Rosanna Lints (enne Marvi Vallaste), Tarvi Kull ja  Kaspar Kalluste. Kui loo «Coffee» vokaali tegi veel Marvi, siis uue singli «Shake It Out» on sisse laulnud juba Rosanna, kes liitus bändiga alles suve alguses. Neiu Vallaste lahkus lapseootuse tõttu kollektiivist. Lauljatar Marvi Vallaste on Eesti üks nõutuimaid taustalauljaid ja tema hääl kõlas ka Eesti euroloos „Amazing“, mida esitas Tanja Mihhailova. Peagi on Marvi elus algamas aga uus ja palju tähtsam peatükk - ta saab iga hetk nüüd emaks. See tõttu jääb mõneks ajaks laulmine tahaplaanile. 

Tähtaeg oli juulis. Kas tänaseks päevaks on juba Marvi sünnitanud? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles