Scissors Sisters: võite meid vabalt «lilladeks» kutsuda! Või siis ei…

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scissors Sisters
Scissors Sisters Foto: Jelena Rudi

Scissor Sisters sai tänasel pressikonverentsil Elu24 abiga teada, milliseid nõudeid esitab nende management kontserdikorraldajatele.

Nimelt ilmus mõni päev tagasi meediasse info, et bänd on keelanud ära igasugused kommentaarid ja märkused nende aadressil teenindava personali poolt. Kui keegi midagi sellist peaks siiski tegema, vallandatakse ta samal hetkel.

Elu24: Kas te ei ole oma välimusega rahul ehk millest selline nõue?
Ana: Me ei tea, kust see on tulnud!
BD (Babydaddy): Me räägime endast niipalju kui tahate!
Jake: (bändikaaslastelt) Olete sellest teadlikud?
Reno Hekkonens (Õllesummeri pressišeff): Raideris on kirjas, et siinsetel töötajatel tuleb jätta enda teada ükskõik milline kommentaar teie seksuaalse välimuse kohta.
Ana: See on veider!
Jake: Et mis ma selga panen kui lavale lähen…
BD: See pole kunagi olnud probleem.
Jake: Me teame, mida me teeme ja me teame, mida me tahame ja me ei põe sellepärast.
Ana: See nõme nõue raideris on tulnud kuskilt mujalt!
Jake: Tõesti veider nõue.
Ana: Tegelt meile meeldib, kui meid hüütakse lilladeks (faggots)! Okei, see oli nali!
BD: Palun, ärge tehke seda (please don’t).
Ana: Me ei pane küll pahaks inimeste kommentaare oma välimuse kohta. Üldse mitte!

Jake’i sõnul on publik erinevates kohtades väga erinev, nii läheb bänd täna lavale ilma eelarvamusteta. «Meile meeldib väga laulda ja tantsida. Me isegi ei tea, kas inimesed tulevad täna õhtul kontserdile. Bänd pole olnud kunagi õnnelikum kui praegu, arvan, et see väljendub laval.»

Uue plaadi lugude kohta ütlesid BD ja Ana, et nende lemmik on «Invisible Light», mis on Ana sõnul kergelt psühhedeelne ning kuhu BD sõnul «võib ära kaduda».

Hiljutise suudluse kohta Kylie Minoguega ütles Ana, et see oli väga-väga kuiv suudlus ja sel viisil suudleks ta kõiki oma sõpru. «See oli žest,» ütles ta, selgitades siiski, et päris kirevaba see suudlus ka polnud.

Elu 24: Kas disko on psühhedeelne?
Jake: Nagu igas tantsumuusikas, on ka diskos transilaadseid elemente. Sa lähed ju tantsupõrandale, et kogeda mugavat transsi (casual trance) koos biidiga. Tantsimine on natuke religioosne, väga suguharulik tegevus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles