Lifti kinni jäänud eakas paar suri kuumarabandusse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lifti kinni jäänud eakas paar suri kuumarabandusse
Lifti kinni jäänud eakas paar suri kuumarabandusse Foto: SCANPIX

USAs Georgia osariigis surid lifti kinni jäänud eakas mees ja naine kuumarabanduse tagajärjel.

Üle 60 aasta abielus olnud 90-aastane Sherwood Wadsworth ja ta 89-aastane naine Caroline Wadsworth olid liftis surnuna neli päeva, enne kui nad leiti, kirjutab foxnews.com.

Pole teada kui kaua nad üldse liftis kinni olid.

Glynni maakonna lahkamisarsti sõnul tõusis temperatuur liftis üle 35 kraadi. Tegemist oli eakate eramus asunud liftiga, mis aitas neil ühelt korruselt teisele liikuda. Liftis ei olnud ka telefoni, millega abi kutsuda.

Paar kohtus 1940. aastate alguses ja abiellus pärast Teist maailmasõda.

Wadsworthide sugulaste kinnitusel olid nii mees kui ka naine hea tervise juures ning osalesid aktiivselt kogukonna töös.

Sherwood Wadsworthil oli harjumus oma naisele hommikusöök voodisse viia. Naine sai siis teha kahte asja – süüa ja hommikusest ajalehest ristsõnu lahendada. Caroline Wadsworth omakorda aitas sõjas vigastada saanud meest jalutamisel, olles talle toeks.

Politsei püüab teha kindlaks, miks pikka aega korralikult töötanud liftis järsku rike tekkis.

Korrakaitsjate sõnul ei pea liftide hooldusfirmad eramajas asuvaid lifte kontrollima, vaid omanikud peavad ise liftide turvalisuse eest vastutama.

«Lootsime, et isa ja ema surevad koos. Nad olid nii kaua koos olnud, et kui üks oleks surnud, siis oleks teine talle kohe järele läinud,» lausus paari poeg Wesley Wadsworth.

Poeg jätkas, et kuna vanemad olid juba nii vanad, siis oli pere nende surmaks valmis.

«See, mis nendega juhtus, on traagiline,» lisas poeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles