Staarlinnapea tegutseb jälle: kas Edgar tõesti abiellub?!

Elu24 suhtetoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar ajab Sofja Derjuginale huvitavat juttu.
Edgar Savisaar ajab Sofja Derjuginale huvitavat juttu. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht / Elu24

Tallinna valitseja õukonnas liiguvad ärevad jutud: räägitakse, et Edgar Savisaar (60) kavatseb taas abiellu astuda ja veel enne, kui Vilja Savisaar oma Taimoga sõrmuseid vahetab.


Aga kes on siis see õnnelik naine, kes saab Tallinna valitseja südame ja poole linnriigist? Unustage Katrin Siska, Siret Kotkas, Liina Oja ja Monika Batrakova, teatab Naisteleht. Nende neidude investeering läks vett vedama. Meeri uusim silmarõõm olevat hoopis temas ligi kolm korda noorem linnavolikogu liige Sofja Derjugina (22).

Jutud pulmakelladest said erilise hoo sisse möödunud nädalal Harjumäe kohviku avamisel, nii mitmedki kohalviibijad kinnitasid, et on linnapea abiellumisjutte varemgi kuulnud. Kui Savisaar tahab nüüd tõesti Viljast ette jõuda, peab ta kiirustama: Vilja ja Taimo asetavad teraviljatooted ühisesse mööbliesemesse juba juuli lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles