Steven Seagal esines Ukrainas separatistidele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Seagal esines 9. augustil Sevastopolis venemeelsetele
Steven Seagal esines 9. augustil Sevastopolis venemeelsetele Foto: SCANPIX

Näitleja, muusik ja Vladimir Putini sõber Steven Seagal esines laupäeval Krimmis venemeelsete korraldatud kontserdil.

Seagal ja tema bluusbänd astusid üles mootorratturite kontserdil Sevastopolis, kirjutab The Guardian. Staari on kritiseeritud Krimmi poolsaare annekteerimise toetamise pärast - just selle tõttu tühistati esinemine Eesti bluusifestivalil Augustibluus.

Seagali esinemise ajal Sevastopolis seisis lava nurgas «Donetski rahvavabariigi» must, sinine ja punane lipp ning publiku seas lehvisid mitmed samasugused. 

RIA Novosti andmetel ütles Seagal, et ta sõitis Krimmi, kuna «muusika ühendab inimesi». 

Vene meedia teatel pani Seagal korraks selga kontserdi korraldajatelt saadud Putini pildiga t-särgi. Vene kaitseministeeriumile kuuluva telekanali videost saab kuulda, kuidas Seagal võõrustajatele oma Vene päritolu esivanematest rääkis.

Märtsis Vene ajalehele antud intervjuus avaldas Seagal arvamust, et «Putini soov Krimmi venelasi kaitsta oli täiesti mõistetav».

Seagal on ka öelnud, et ta peab Putinit, kellega koos ta Venemaal võitluskunste reklaamib, oma sõbraks ja vennaks. Putini pressiesindaja Dmitri Peskov rääkis eelmisel aastal ajakirjanikele, et Venemaa president ja Seagal on pikka aega hästi läbi saanud ja nad kohtuvad sageli.

Märtsis antud intervjuus ei välistanud Seagal võimalust, et ta võib USA kodakondsuse kõrvale taotleda Venemaa kodakondsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles