Galerii: HIMi kontsert Õllesummeril. Kui käisid, siis muljeta!

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.


Eile tegi siis soomlaste legend HIM üle aastate taas Eestis muusikat.



Laulukaare alune ja esine plats sai fännidest triiki juba enne kella 11 õhtul, kuid nagu staaridele kohane, lasi algus enda oodata. Ja siis nad tulidki ja peade kohale tõusis fotoaparaatidest ning telefonidest mets, mille abil publik püüdis killukestki oma iidolist endaga koju kaasa viia.

Eile võis lauluväljakul näha sadades modifikatsioonides südamemotiiviga pentagrammi, HIMi sümbolit. Seda kanti T-särkidel, erinevast materjalist ehete, tätoveeringute ning lihtsalt joonistustena. Loomulikult oli publiku hulgas palju põhjanaabreid, kelle jaoks oli see erakordne võimalus kuulsaid rahvuskaaslasi suhteliselt tühise raha eest esinemas näha.

Vanema kooli mehed nurisesid heli kvaliteedi üle HIMi esinemise ajal, aga noorsugu ei lasknud ennast sellisest pisiasjast häirida. NEMAD on ju siinsamas, elusuuruses või suuremaltki, kui hiigelekraane arvestada. Muide, kas pole nii, et Ville Valo sarnaneb kuidagimoodi Johnny Deppiga?

Kas käisid kontserdil? Kuidas meeldis?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles