Ville Valo kardab unetust

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.


Eile kell 20.30 maabus ansambel HIM Tallinna lennujaamas ja kiirustas kohe lauluväljakule. Vaid paar tundi enne lavale astumist kohtusid muusikud pressi ja valitud fännidega.


Õllesummeri peakorraldaja Marje Hansar kinkis laulja Ville valole piraka öökullitopise, sest viimane kogub neid. Pilte sellest kõigest vaata galeriist.

Viimati esines HIM paar nädalat tagasi Viinis, vahepeal pole nad kontserte andnud. Mehed tunnistasid, et päris sellist elu nad nüüd kuulsate rockmuusikutena kah ei ela, millest poisikesena unistatud sai. Tuli välja, et peale sulli ja feimi kuulub täiskasvanud staaride maailma veel paras ports vastutust ja loomulikult maksumaksmine. Ja eks kehagi hakkab vananema.

Laulja Ville on tuntud kõva suitsumehena, paar aastat tagasi suitsetas ta Provissirockil esinedes laval ära 16 sigarit (!). «Ei, nüüd vaid valgelt Marlborot. Ei mingeid sigareid, need on tervisele kahjulikud. Ja ega suitsetamine pooleteisetunnist esinemist just kergemaks ei tee. Ega ju jaksa, kui kopsud kantserogeene täis.»

Ville tunnistas üles, mida ta maailmas kõige rohkem kardab.

«Eks neid asju, mida ma kardan, ole mitmeid. Kardan näiteks seda, et ma ei saa und. Kannatan insomnia all ja see on tõeliselt ärritav. On olnud juhuseid, kui ma pole und saanud mitu ööpäeva järjest. Siis tulevad mõtted… ja see on hirmutav.»

Seejärel kohtus HIM oma andunud austajatega, kellele oli naeratanud loosiõnn. Üks neist kinkis Villele omakäelise joonistuse ansmabli liikmetest. Täna kell 17.00 loosib Elu24 oma lugejate hulgast välja kaks õnnelikku, kes võivad kohtuda Scissors Sistersiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles