Tajo Kadajas ja Taavi Peterson teevad kummarduse Eesti biitbändidele!

Elu24.ee muusikatoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tajo Kadajas ja Taavi Peterson teevad  kummarduse Eesti biitbändidele!
Tajo Kadajas ja Taavi Peterson teevad kummarduse Eesti biitbändidele! Foto: Promopilt
Armastatud lauljad Tajo Kadajas ja Taavi Peterson teevad ühistuuriga «Lugusid Eesti rocki sünnist» kummarduse Eesti biitbändidele. Esitatakse ja räägitakse lugusid bändidest Optimistid, Mikronid, Virmalised, Andromeeda, Peoleo, Kristallid, Lüürikud, Syrius, Väntorel jne. 

 

 

 

«Eesti esimeste rock-bändide sünnist on tänavu möödumas 50 aastat. Kuna keegi teine pole säärast asja korraldada võtnud siis on meile langenud suur au see asi siiski ära teha. Lõime lugudele kahehäälsed seaded ja otsisime folkloori tolleaegsetest bändidest. Kuna materjal oli huvitav ja asi kukkus meil hästi välja, siis jäädvustasime paremiku ka ühisele kogumikule,» rääkis Peterson.

 

Tuuri avalöök anti möödunud laupäeval Võrus Tamula järve ääres. Täna ollakse Viljandis, homme Pärnus, koos antakse järgnevatel päevadel üle Eesti 10 kontsertit.

 

Kuula Tajo ja Taavi nägemust Olav Ehala bändi Kristallid loost 
«Sa võisid olla päris kena tüdruk»!
 
Kuidas meeldib?
 
 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles