Vaata videot! Ekstreemsed kutid parkourisid kõikjal Eestimaal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tantsuparadiis" - akrobaatiliste trikkidega esines Madonna eelmise aasta maailmaturnee MDNA 2012 ametliku showtrupi liige – professionaalne slackliner rahvusvahelisest «Gibbon Slacklines» pro-tiimist, Jaan Roose
"Tantsuparadiis" - akrobaatiliste trikkidega esines Madonna eelmise aasta maailmaturnee MDNA 2012 ametliku showtrupi liige – professionaalne slackliner rahvusvahelisest «Gibbon Slacklines» pro-tiimist, Jaan Roose Foto: AFP / Scanpix

Mehed, kes tegutsevad grupeeringu Vabadussport nime all on samuti tegemas uut ja vinget videot oma hulljulgetest ettevõtmistest suvises Eestis. Valminud on selle kauni teose teaser-klipp.

Vabadussportlased kirjutavad nii: «Sõitsime mööda Eestit ja otsisime huvitavaid kohti filmimiseks. Reisime Narvast Pärnuni mööda rannikut ja käisime ka Saaremaal. Kokku tuli pea 80G videomaterjali, nii et on tulemas vähe pikem parkouri video. Loodame Augusti lõpuks valmis saada.» 

Ootame videot pikisilmi, aga seniks kostitame Sind treileriga!

trasöörid:

Reimo Kivine

Sergei Vertepov

Jaan Roose

Kevin Hallop

Kaameramees ja edit:

Kristjan Kosemäe

Vabadusspordi reisi treiler from MTÜ Vabadussport on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles