Jüri Vlassov: sildid eramaal tunduvad jaburad

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algasid uue kodumaise komöödia "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta" võtted. Vana rokipeer Jüri Vlassov aka "Tormilind".
Algasid uue kodumaise komöödia "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta" võtted. Vana rokipeer Jüri Vlassov aka "Tormilind". Foto: Jelena Rudi

1.augustist hakkas kehtima uus igaüheõigus ehk reeglid, kuidas käituda looduses ja eramaal. Eramaal võib nüüdsest ka ööbida. Kui aga maaomanik võõraid enda maale ei soovi, tuleb siltidega sellest selgelt mõista anda.

Näitleja ja muusik Jüri Vlassov uue korra pärast oma pead ei vaeva. Mees ütleb ajakirja Naised veergudel, et tal on nii vähe maad ja seegi söötis, et tal pole vahet kes seal ringi luusivad.

Jüri: Sildid «Eratee» ja «Võõras ära tule!» tunduvad mulle jaburatena, sest jätavad mulje nagu tuleks ma sinna maale tankiga. Piisaks kui sildil oleks talu või koha nimi.

Aga kord juhtus minuga kurioosne lugu. Suure tee ääres oli kraav ja kraavikaldal kasvasid ilusad karikakrad. Mõtlesin, et korjan naisele lilli. Aga järsku ilmus mees suure kaika ja kahe koeraga ja karjus: «Minu maa! Minu maa!» Andsin siis lilled talle. Aga seal suure tee ääres ei saanud ma kohe kuidagi aru, et olen eramaal.

Kas sina lubaksid võõra enda maalapile?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles