Video: kaua võib kesta Kultuuritolmu kriminaaljuhtumi uurimine?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei korraldas täna Tallinnas Sõle tänaval operatsiooni «Kõik puhuvad», mille käigus pidid alkomeetrisse puhuma kõigi möödasõitvate sõidukite juhid.
Politsei korraldas täna Tallinnas Sõle tänaval operatsiooni «Kõik puhuvad», mille käigus pidid alkomeetrisse puhuma kõigi möödasõitvate sõidukite juhid. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Kui kaua võib Eesti vabariigis kesta kriminaalasja uurimine, kui esmapilgul paistab, et tegemist on lihtsa asjaga? 12. juuli varahommikul Patarei vangla muusikaüritusel politsei, turvameeste ja külastajate vahel toimunud rüseluse uurimise asjas levib rahva seas kumu nagu peaks juhtumi menetlemisega toime saama 20 päevaga. See aga ei ole nii! Uuritakse nii kaua kuni prokurör vajalikuks peab. Sündmuse uurimisse kaasati lisajõude, et kõik osalised võimalikult kiirelt üle kuulata, vahendas Reporter.

Kalle Klandorf näeb, et juhtumis on süüdi sündmuse korraldajad, kes ei suutnud kohapeal külastajate turvalisust tagada.«Tallinna linn ei ole huvitatud, et toimuks jälle turvafirma ja Eesti politsei vaheline intsident,» õigustab ta homme toimuma pidanud ja sama seltskonna poolt korraldatava Patareivi keelustamist. 

Kas Klandorfil on õigus, mida arvad Sina?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles