Mick Jaggeri eksnaine: tean, kes tappis Jim Morrisoni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jim Morrisoni haud
Jim Morrisoni haud Foto: SCANPIX

Briti muusiku Mick Jaggeri endine naine Marianne Faithful paljastas fakte USA muusiku, ansambli The Doors liikme Jim Morrisoni surma kohta.

Jim Morrison leiti surnuna Prantsusmaa pealinnast Pariisist 3. juulil 1971. aastal, kirjutab väljaanne Mojo.

Ta oli surres vaid 27-aastane.

Morrison oli Pariisis paar kuud enne surma salvestanud uusi palasid. Ta kallim Pamela Courson sõnas Prantsusmaa politseile, et Morrsion oli tarbinud suures koguses heroiini arvates, et see on kokaiin.

Vandenõuteooria kohaselt oli Morrisoni surm lavastatud ja ta on seni elus. Spekulatsioone tekitas see, et Morrisonile ei tehtud lahkamist, kuna politsei ei leidnud midagi kahtlast.

Marianne Faithful valas nüüd veel õli tulle, öeldes et tema andmetel Morrison tapeti. Lauljanna sõnul on Morrisoni tapjaks tema kunagine prantslasest kallim Jean de Breiteuil.

Faithfuli kinnitusel ei tarbinud ta kallim narkootikume. De Breiteuil läks Morrsioniga kohtuma ning meeste vahel juhtus midagi.

«Jean läks Jimiga kohtuma. Olen veendunud, et Jeanil on seos tema surmaga. Seal juhtus midagi, võib-olla õnnetus. Igatahes Jim sai üledoosi ning suri,» lausus Faithfull.

Faithful lisas, et nüüdseks on ainult tema kunagisest sõpruskonnast elus.

Arvatakse, et Morrisonile sai saatuslikuks narkootikum, mis võis tekitada südame seiskumise.

Jim Morrison maeti Pariisi Père Lachaise surnuaiale. Fännid teevad seni ta hauale palevrännakuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles