Eile käis Õllesummeril enam kui 10 000 inimest

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Calvin Harrise kontsert Õllesummeril
Calvin Harrise kontsert Õllesummeril Foto: Jelena Rudi

Eile üle kümnele tuhandele inimesele esinenud Calvin Harris haaras summerdajad oma lummusesse juba esimese looga. Tänane peaesineja HIM astub aasta ühe oodatuma rokk-kontserdiga üles kell 23.


Avapäeval jagus rahvast igale alale. Peale Calvin Harrise võimsa etteaste said külastajad nautida Tanel Padar & The Suni, Singer Vingeri, Ott Leplandi ja kümnete teiste artistide kontserte.

Harrise kontserti kiitsid taevani mitte ainult artisti muusika fännid, vaid ka igas vanuses pealtvaatajad, kes ei osanud Calvin Harrise kontserdist eelnevalt midagi oodata. Paljude sõnul on sellist emotsionaalset ja kõikehaaravat showd on lauluväljakul harva nähtud.

Selleaastane artistide valik ja eripalgelise programmi küllus on tõestanud festivali astumist uuele, rahvusvahelisele tasandile.

Laupäev, mis on kuulutatud sõbrapäevaks, tõotab purustada festivali kõikide aegade päevarekordi, kuna siis saab väravast ostetud piletiga sisse kaks inimest ühe hinnaga.

Menukaks osutus ka Saku poolt õlletehase 190. juubeliks lauluväljakule toodud 40 meetri kõrgusel hõljuv Taevapubi.

Samuti leidus juba avapäeval palju neid julgeid inimesi, kes tahtsid proovida vabalangemist. Tänavusel festivalil saab nimelt esmakordselt katsetada, mis tunne on 10 meetri kõrguselt alla hüpata, maandumist pehmendab hiigelsuur õhuga täidetud padi.

Täna, estivali teisel päeval esinevad Tuuli Taul tribuutkontserdiga Björki muusikast, Malcolm Lincoln, Lenna Kuurmaa, Popidiot, Fix ja Silvi Vrait, Traffic ning veel üle 20 esineja.

Õllesummer avab uksed iga päev kell 17.00 ja kestab kuni kella 01.00 öösel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles