Martini mängu võitja Liine: Porsche võidu peale ei julge hetkel veel mõeldagi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liine Jänes
Liine Jänes Foto: Martin Lazarev

Vermutite ja vahuveinide tootja Martini Eesti auhinnamängu võitis 23-aastane Liine, kelle viib auhinnnareis Itaaliasse, kus talle saab osaks Martini glamuurne vastuvõtt ja avaneb erakordne võimalus koos vaid üheksa Euroopa riigi esindajaga võistelda peaauhinna Porsche 911 nimel.

«Kahe eelvooru põhjal selgunud finalistide seast valis Martini auhinnamängu Eesti žürii võitjaks Liine, kelle puhul hakkas silma Martini filosoofiaga ühtiv ellusuhtumine, mis väljendus nii võitja konkursilahendustes ja loomingulisuses kui ka võidusoovis ja selle nimel tegutsemises,» ütles Eesti žürii liige ja Elu24 peatoimetaja Anu Saagim.

Liine, sind ootab septembri alguses Martini glamuurne vastuvõtt Itaalias. Mis tunne on?

Hea tunne! Auhinnamängu lõpumeetritel hakkas tunduma, et võit võib ära tulla ja nii juhtuski. Väga äge! Ootan põnevusega Itaaliasse sõitu ning kindlasti ka vormelite võistlust Monzas. Porsche võidu peale ei julge hetkel veel mõeldagi.

Edu Liinele!

Martini filosoofia on «Õnn on elustiil!» ning seda ideed kannab ka Martini tänavune rallimäng

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles