Calvin Harris täna õhtul Summeril: püüan käituda kenasti!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Calvin Harris oma kuulsate prillidega, mis on väidetavalt tehtud päikseprillide katmisel hõbedase mullikilega
Calvin Harris oma kuulsate prillidega, mis on väidetavalt tehtud päikseprillide katmisel hõbedase mullikilega Foto: SCANPIX

Elektroonilise popi suurnimi Calvin Harris (26) jõudis eile Eestisse ning täna pärastlõunal liikus ta lauluväljakul ringi pikemat sorti musta Mercedesega. Välkintervjuus Elu 24le ütles kahemeetrine briti noormees, et oma kuulsaid «lendavate silmadega» päikeseprille tal kaasas pole, sest teda ärritaks väga, kui need kaotsi peaks minema.

 

Calvin, tuled just Suurbritannia festivalilt T in the Park, siia platsile jõudnuna, mis on esmamuljed, milline siinne pidu võiks tulla?

Ma pole veel mänginud, ei tea inimesi. Aga ilm on väga kuum, erinevalt Inglismaast.

 

Need Su kuulsad prillid, kuidas on neid kanda? On need kaasas?

Need prillid on väga rasked, päevast päeva neid ei kanna. Siin mul neid kaasas pole. Neid pole mugav kaasas kanda, kui ma need kaotaksin, oleksin vägagi ärritunud. Keegi võib need kasvõi varastada, näiteks keegi bändist (Calvin naerab). Need sobisid hästi mu karjääri alguses, et tähelepanu võita. Mulle meeldivad üldse prillid.

 

Inglise ajaleht News of The World kirjutas mõni aasta tagasi, et pühendudes oma muusika lindistamisele, muutusid Sa «antisotsiaalseks» Kas see väide pädeb?

Oh ei. Tead, olen üsna sotsiaalne tüüp, püüan anda endast parima ja inimeste vastu kena olla.

 

Kahe minuti möödudes viipab Calvini turske pressipealik, et see on kõik, samuti kontrollib ta üle fotograafi tehtud pildid ja valib ühe välja (just see, mida Sa, hea lugeja, siin näed - T.L.). Calvin jääb veel uudistama prillimüüja letti ja proovib oma plätudes, teksaseelikus ja valges topis kaaslanna ning bändimeeste rõõmuks neist kentsakamaid ette. Calvin Harrise kontsert algab Õllesummeril Tallinna lauluväljakul täna kell 23.00 Postimehe laval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles