TÄNA klubis Teater: Erotic Cinema - Dominatrix

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erotic Cinema // Dominatrix 
01.08.2014
Erotic Cinema // Dominatrix 01.08.2014 Foto: Klubi Teater

Napp riietus, erootilised  mänguasjad ja kuumad kehad.Täna, 1.augustil avab klubi Teater uksed paradiisi – see on sensuaalne üritus Erotic Cinema, mille seekordseks teemaks on «Dominatrix».

Dominatrix' ehk "Käskijanna" on naine, kes võtab domineeriva rolli või saavutab endale sobiva distsipliini enda seksuaal-fetishile, näiteks sadomasohhismile või DDSM'le, tuginedes. Väljendit ennast on mainitud juba Mesopotaamia ajal, kui räägiti mõjuvõimsatest Jumalannadest, kes enda alluvaid (mehi) suunas ja käskis,kuid Dominatrix enda tänapäevase seksuaalse Käskijanna tähendusega on vallutanud maailma alles 20.sajandil, kui seda hakati kasutama kaubandus-fetish'ina ja fotograafias. Maailma vallutas Erootiline piin meestele, kui nende Käskijanna neid kinni sidus, korrale kutsus ja seejuures aina enam veetlevamaks ja ahvatlevamaks muutus. Eeskujuks oli siinkohal kindlasti "Dominatrix Governesses'st" päris Theresa Berkley, kes tegutses Londonis ja kasutas meeste korrale kutsumiseks piitsa või keppi ja "Berkley Horse'i", mis enda spetsiaalselt ihunuhtluseks mõeldud masina eesmärgiga on tugevalt seotud ka tänapäevase erootiliselt piinava roleplay'ga, mis on levinud üle maailma ja pakub suuremal või vähesemal määral suurt naudingut väga paljudele, kui mitte kõikidele, paaridele.

Vahe naudingu ja piina vahel on õhkõrn - salajased fantaasiad saavad tõeks juba tänasel peol, sest klubis Teater toimuv üritustesari pakub meelierutavat elamust, ainulaadset meelelahutust, kui Erotic Cinema  külalisteni tuuakse film täis erootikat. Kõik muutub tõeliseks ja käega katsutavaks ning sel õhtul tasub klubi Teatris oodata kõike ootamatut!! Klubi Teater muutub sel ööl kohaks, kus erootiline fantaasia kaotab piirid ja show ergutab külastajaid senisest veelgi rohkem.

Nagu alati, on Erotic Cinema üritustel oodata palju üllatusi ja erutavaid etteasteid, kuid saladuskatte loori kergitatakse peo korraldajate poolt veel, ning lubatakse, et üritusel selgitatakse välja – kes on öistes mängudes tõeline dominatrix, kes alluv! Sel ööl kannavad klubi Teater diivad minimaalset riietust ning üllatavad külalisi eriti põnevate ja vallatute mänguasjadega, mida saab näha läbi kogu öö ja üleannetumad ehk ka kogeda. 

Tule, sest sinu käskijanna ootab sind!

Kõikide lugejate vahel loositakse välja VIP laud. Paketis on privaatne laud Erotic Cinema peol ja pudel meelepärast keelekastet, mis meeleolu veelgi kütkestavamaks muudab! võitmiseks kirjuta aadressile mareli@klubiteater.ee lause "Osalen Dominatrix'i  piletiloosis". VIP laua võitja selgub reedel kell 20.00 ja võitjaga võetakse kontakti.

Täna kohtuvad kõik sel sensuaalsel, imesid täis peol ning kel Erotic Cinema pidu vaid jõudu juurde annab, on oodatud juba homme klubis Teater toimuvale täiesti uuele glamuursele üritusele St. Tropez!

Lisainfo SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles