Juku-Kalle sünnipäev - «Kõik saavad 40» üritus Patarei vanglas

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 31. augustil pidas kurikuulsas Patarei vanglas oma sünnipäeva värvikas loomeinimene Juku-Kalle Raid. Peo teemaks - «Kõik saavad 40».

Juku-Kallet käisid õnnitlemas igat sorti karvased ja sulelised. Teiste seas TEGI muusikalise etteaste ka Ivo Linna. 

Sünnipäevapeo jaoks oli püsti pandud uhke valge telk puitpõrandaga ja puha, mida hakati paigaldama troopikapalavuses juba päev enne.

Juku-Kalle: «Esimest korda elus sai jamatud sihukese tükiga. Mina, Aarne Seppel, Risto Puronen ja laiskade haugatuste saatel ligines roomates kohale ka Vihmauss, kunstnikunimega Askur Alas.»

Kohale tulnud seltskonda tänab ta oma Facebooki lehel: «Väga vinge sünnipäev oli meil, kõigile aitäh, kes viitsisid ennast kohale ajada! Eriti aga Singer Vingerile, Ivol Linnale ja Svjata Vatrale. Aga õhtu nalja tegi ikkagi kogemata Enaber Surdna, kes käratas (kui me 40-aastaseks saavate inimeste grupipilti tegime; koos Singer Vingeriga) suhteliselt pehmekeelselt Singer Vingeri djuudidele: «Ja mida NEED noormehed siin fotolavastusel teevad?»

Vaata pilte!

Juku-Kallele õnne ja edu, keskealiste rivvi astumise puhul, ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles