Venemaa asepeaminister «seltsimees» Obamale: mul ei ole USAs vara

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Rogožin
Dmitri Rogožin Foto: SCANPIX

Tundub, et Venemaa asepeaminister Dmitri Rogožin ei ole lasknud end USA poolt Venemaale kehtestatud sanktsioonidest häirida.

Rogožin on nende Venemaa poliitikute nimekirjas, kelle USAs olev vara külmutati Venemaa tegevuse tõttu Ukrainas, kirjutab ijreview.com.

Rogožini sõnul on tema sanktsioneeritavate nimekirja panemine mõttetu, sest tal ei ole USAs vara.

Rogožin kirjutas «seltsimees» Barack Obamale suunatud tviidi, milles ta vigases inglise keeles küsis: kuidas USA kavatseb karistada neid Venemaa poliitikuid, kellel ei ole vara välisriikides ning raha USA pankades.

 «Comrade Barack Obama, what should do those who hjave neither accounts nor property abroad? Or U didn´t think about it?» kirjutas Rogožin.

Krimmi peaminister Sergei Aksjonov, keda ka USA sanktsioonid puudutavad, edastas omakorda Twitteris töödeldud pildi Barack Obamast, milles USA president kannab Venemaa polkovniku vormi.

Juures oli kommentaar: «Mind huvitab, kas Barack oleks saanud pärast edukat Krimmi tagasitoomise kampaaniat polkovnikuks?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles