Krossirajal pannakse kõrvu hobu jõud ja hobujõud

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu.

Nädalavahetusel Türi lähistel Kihli krossirajal sõidetaval Tridens Eesti motokrossi-meistrivõistluste teisel osavõistlusel teevad krossisõitude vahepeal omavahelise jõuvahekorra selgeks ka hobune ning mootorratas.


Ettevõtmise korraldaja Olav Õunmaa ütles, et meeleolukas vahepala saab toimuma pühapäeval. «Stardiväljakule mahapandud vigursõidu rajal hakkavad omavahel mõõtu võtma Toomas Triisa oma võistlustsiklil (56 hj) ning Kristjan Sinikas ratsul Rammstein (1 hj),» selgitas ta. «Võistlus saab tõenäoliselt toimuma esimeste ja teiste startide vaheajal.»
Õunmaa lootis, et võistlus tuleb tasavägine. «Olen ise hobuseomanik olnud ning tean selle looma võimeid,» lisas ta.

Eesti meistrivõistlused algavad laupäeval kell 12.15 ning sõitmas näeb 50cc, 65cc, MX2 juunior, MX2 ja seenioreid. Pühapäeval tehakse esimese stardiga algust kell 12.10 ning siis võistlevad 85cc, MX1, külgvankrid ja Quadracerid. Kihlis saab võistlemas näha meie parimaid motosportlasi, sealhulgas Eesti meistrivõistluste arvestuses liidripositsiooni hoidvaid paidelasi Meico Vettikut (50cc) ja Meelis Jürgensoni (Quadracers). (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles