Ilus blogi! New Yorgi inimesed ja nende elud

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastavahetus 2013/2014, New York
Aastavahetus 2013/2014, New York Foto: SCANPIX

Brandon alustas New Yorgi inimeste jäädvustamist juba 2010.a suvel. Siiralt inimlik idee, millest sai maailma üks tuntumaid blogisid ja põhjalik NY inimesi portreteeriv kataloog.

Veelgi elavamaks ja vahetumaks muudavad blogi tabatud karakterite piltide juures olevad tsitaadid ja lühilood. Online kataloogil «Humans of New York» ehk «HONY» on Facebookis ligi 8,5 millionit järgijat. Nii saab kogu maailm igapäevaselt osa tavaliste inimeste lugudest ühes Ameerika suurlinnas. «See on eluline, ilus ja tihtipeale liigutav või hoopis väga humoorikas lugemine. Üks pildike ja lugu - kõigil on midagi öelda. Kõik inimesed on olulised. Just sellise tunde tekitavad need postitused minus,» õhkas heldinult üks blogi igapäevaseid külastajaid Eestis.

Algatusest on sündinud lugematul arvul teisigi «Humans of ...» erinevate linnade elanikke ühes hetkes tabavaid veebilehekülgi.

Vaata ülemaailmset blogi SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles