Sellel reedel klubis Teater: Võrgutavad mõrtsuk-klounid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sexy Killer Clowns pidu
Sexy Killer Clowns pidu Foto: Klubi Teater
Totaalne freakshow leiab aset sellel reedel, 25.juulil klubis Teater, kus toimub Taboo eripidu – Sexy Killer Clowns.

 

Klubi Teater lavad vallutavad seksikad, võrgutavad ja verejanulised mõrtusk-klounid. Üheks ööks loobume normaalsusest ja ilust ning viime pöörasuse järgmisele tasandile ning toome friigid ja mõrvarlikult kaunid klounid rahva sekka! 

See tähendab, et pidulistele korraldatakse eriti hirmuäratavalt kuum, kuid samas vallatu ja naljakas vaatemäng, mille keskel nautida mõnusat pidu koos hea muusika ja kaunite inimestega. Räpane glamuur, kole ilu, valus õrnus – kõik see sürreaalsus ootab klubi Teater külalisi juba sellel reedel! 

Ööklubi Taboo, mis juba üle aasta on toonud oma külalistele mõnusat tabudevaba õhkkonda ja nihutanud meid kammitsevaid piire, et oleks võimalus ennastunustavalt ja segamatult lõõgastuda, vallutab üheks ööks klubi Teater. Taboodest prii atmosfäär, ennenägematu show ja artistid, kelle jaoks kaovad piirid sellel meeletul ööl!

Lugejate vahel loositakse välja 2 VIP-piletit reedesele peole. Piletite võitmiseks kirjuta aadressile mareli@klubiteater.ee lause «Osalen Taboo piletiloosis». VIP-piletite võitjad selguvad reedel kell 20.00

Lisainfo SIIT.
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles