Hiphopitäht DMXi kontsert lükkub veelkord edasi, mees kahjustas tugevalt oma keelt

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DMX
DMX Foto: Promopilt

USA räpi- ja hiphopistaari DMXi meeskond teatas, et artist pole toibunud juunikuisest vigastusest ning ei saa homme Tallinnas esineda. Laulja uueks Eesti kontserdi kuupäevaks on märgitud 16. oktoober.

DMX ja tema tiim vabandab fännide ees. DMX kahjustas tugevalt oma keelt, esimest korda 17. juunil Viini esinemisel ning jaanipäeva paiku tuli haav taas lahti. Arstid määrasid lauljale seepeale kolmenädalise tuuripausi. Siiski ei ole DMXi tervis tuuri jätkamiseks tänaseks taastunud.

Lisaks Eestile on ära jäetud kontserdid Šveitsis, Slovakkias ja Lätis. Kõik Tallinna show`le ostetud piletid kehtivad 16. oktoobril Arena3 klubis toimuval kontserdil.

DMX on maailma üks edukamaid hiphopistaare.

Eelmise kümnendi ajal viis järjestikust Billboard edetabeli number üks albumeid välja andnud DMX on Eestis enim tuntud oma suurhittide «Party Up», «Ruff Riders Anthem» ja «X Con Giv It To Ya» järgi. DMX on praeguseks müünud üle 30 miljoni albumi, mis asetab laulja läbimüügi arvude järgi hiphopi tippartistide sekka.

DMX ehk Earl Simmons alustas oma karjääri 1988. aastal koos teiste praeguseks kuulsate hiphopi nimedega nagu Jay-Z, Ja Rule ning LL Cool Jga. Läbilöögialbumiks kujunes 1999. aasta «…And Then There Was X» plaat, millelt pärinev «Party Up» kujunes hiphopi hitiks kogu maailmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles