Club Privé avab sel reedel veel ühe tantsusaali!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Hessler
Thomas Hessler Foto: Promopilt

Sel reedel alustab Tallinnas Harju tänaval asuvas ööklubis Privé uus krõbedamale muusikale keskenduv üritus Boing Punk Tschak. Uue üritusega avatakse ka esimest korda ajaloos teine saal, mille võtab selleks ööks enda valdusesse underground-üritustesari Mürk.

«Alates sellest reedest tahame pakkuda külastajatele kahe erineva muusikastiiliga pidu – kaks erinevat saali, erinevad DJd, korralik helisüsteem!» teatab rõõmsalt klubi promootor Enar Essenson.

Sel reedel alguse saav uus üritus Boing Punk Tschak on uks imelisesse ning mehaanilisesse techno-maailma, kus kõik elab ja töötab bassiauru jõul. Kuulda saab muinasjutulisi olendeid – Tschak-sisalik, Punk-keel, kass-kopterit ja dropimeredel igavesti seilavat Lendavat Hollandlast. Näha võib sürrealistlikku visuaalinstallatsiooni ning aurupungilikku klubikujundust.

Steampunk ehk eesti keeles aurupunk viitab 19. sajandil ehitatud aurumootoriga masinatele ning ulmelistele tehnoloogilistele leiutistele, mida esineb näiteks H. G. Wellsi ja J. Verne’i teostes. Tegu on elustiili ja moevooluga, mis matkib Victoria-aegse Suurbritannia riietust, tehnikat ja ühiskondlikke kombeid. Aurupunk arenes välja Jules Verne'i juttude elektrivaba ulme romantikast.

Aurupunk tähistab pseudo-minevikku, milles eksisteerivad kõrvuti maagia ja tehniline progress – mis, tõsi küll, on kuskil 19. sajandi tasemel. Taevas lendavad dirižaablid, teedel vuravad autosarnased mobiilid, kuid samas toimib ka maagia.

Lisaks peaesinejale Berliinist, Thomas Hesslerile, valivad muusikat kohalikud talendid DJ 1DERL&, Enar “Rakett” Essenson, Katja Adrikova, Artur Lääts ja Mihkel Maripuu. Visuaalsete installatsioonide eest vastutab VJ Faze.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles