Austraalia üliõpilane: kõrgemad jõud päästsid mu elu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malaysia Airlinesi lennuk
Malaysia Airlinesi lennuk Foto: SCANPIX

Austraalia üliõpilane, kes pidi õnnetu Malaysia Airlinesi lennuga MH17 koju lendama, vahetas lennu teise vastu ja see päästis ta elu.

Victoria osariigist Geelongist pärit 20-aastane Bec McDonald oli ühe kuu kestnud Euroopa reisil ning möödunud nädalal ta jõudis Hollandisse Amsterdami, kust pidi lendama Malaisiasse Kuala Lumpuri ning sealt edasi Melbourne`i, edastab Daily Mail.

Deakini ülikooli psühholoogiaüliõpilane broneeris pileti Malaysia Airlinesi lennule MH17, mis 17. juulil Ida-Ukraina kohal alla kukkus. Kõik pardal olnud 298 inimest kaotasid elu.

McDonaldi vend, kes töötab reisiagendina, pakkus talle aga oma reisifirma Contiki tasuta lendu Londonisse, kust ta saaks lennata otse ja odavamalt koju Melbourne´i.

McDonald lendas Londonist 17. juulil umbes samal ajal, mil Amsterdamist tõusis õhku Malaysia Airlinesi lend MH17. Naine kuulis lennuõnnetusest, kui oli Malaisias Kuala Lumpuris.

Kuala Lumpurist Melbourne´i lendu oodates sai ta vennalt sõnumi, et lend, millele ta esmalt minema pidi, on alla kukkunud.

«Ma ei saanud lennukatastroofi õudusest enne aru, kui olin kodus. Samas kartsin oma lennule minna, kuid mind lohutati, et lennuõnnetusi ei leia aset just sageli,» lausus naine.

McDonaldi pere oli väga õnnelik, et ta õnnetuslennule ei läinud ning ellu jäi.

Naise isa Ross McDonaldi sõnul sattus ta paanikasse, kui nägi uudist lennuki allakukkumisest. Ta uuris, kus ta tütar olla võib ning kuidas ta koju lendab.

McDonaldile oleks tütre surm olnud teine lähedase kaotus, sest hiljuti suri ta naine, kes oli Beci kasuema.

Bec McDonaldi arvates kaitsesid teda mingid kõrgemad jõud ning ta ei välistanud, et see võis olla isegi ta kasuema vaim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles