Galerii: Diana Denissova kollektsiooni esitlesid tuntud eesti naised koos oma laste või lastelastega

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.


 

18. juuli tutvustab moedisainer Diana Denissova Baltika Moelaval oma uut moekollektsiooni “Muinasjutt teemal L-I-N-A”.

Tüdruk, noor neiu, ema, vanaema... Nii kulgeb naise elu, kus ta täidab mitmeid rolle – abikaasa, kodurahu kaitsja, oma laste kasvataja ja lõpuks elutarga vanaemana. Kust naine võtab aega, jõudu ja tahtmist teha kõike hästi ja olla samal ajal  hinnatud professionaal ja edukas ärinaine, ning mis peamine – olla kaunitar.

Moelooja Diana Denissova kollektsiooni esitlesid seekord tuntud eesti naised oma laste või lastelastega: Eve Kivi, Beatrice, Merle Randma, Diana Klas, Sirje Kallasvee, Ljudmila Gans,  Susanna Kütt  ja  Laine Randjärv.

Kollektsioon on tehtud linasest riidest. Linast riiet tuntakse juba muinasajast, kuid nüüd on saanud linane riie moehitiks, mida edukalt kasutakse mitte ainult pret-a-porte riietuse jaoks, vaid sellest kangast  õmmeldakse kostüüme igaks elujuhtumiks, k.a. õhtukleitideks.

Vaata pildigaleriid!

Kõiki rõivad sellest kollektsioonist saab soetada Diana Denissova stuudiost - Maakri tänav 28A. Suurusi saab tellida vastavalt soovile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles