Mel Gibson oma eksile: neegrid vägistavad su ära!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mel Gibson ja Oksana Grigorjeva.
Mel Gibson ja Oksana Grigorjeva. Foto: SCANPIX

Internetti on lekkinud salvestis telefonikõnest, mis leidis väidetavalt aset näitleja Mel Gibsoni ja tema endise kallima Oksana Grigorjeva vahel.

Kõneluse jooksul (kuula seda allpool) sõimab Gibson naist tolle välimuse pärast ja räuskab muuhulgas, et Grigorjevale oleks paras, kui «kamp neegreid» ta ära vägistaks. Rassiküsimuste suhtes ülitundlikus USAs on see väljaütlemine tõelise skandaali põhjustanud.

Telefonikõne salvestises pahandab 54-aastane Gibson, et ekskallim käib liiga väljakutsuvalt riides ja ähvardab, et naine langeb seetõttu veel neegrikamba vägistamise ohvriks.

Lisaks õiendab näitleja ja lavastaja pikalt selle üle, et Grigorjeval on liiga suured kunstrinnad, mis muutvat ta hoora sarnaseks. Gibson käratab, et naine on talle häbiks ja lisab, et ei armasta enam Grigorjevat ega taha endale sellist kaasat.

Praegu kibedat kohtulahingut pidaval paaril on ka ühine laps. Grigorjeva süüdistab Gibsonit enda kallal vägivallatsemises ja ütles kohtus, et salvestas mehelt tulnud telefonikõne, kuna kartis oma elu pärast. Naise sõnul ähvardas Gibson ühes nende tülis, et matab ta roosiaeda ning Vene päritolu lauljanna võttis seda kui tapmisähvardust.

Gibsonile on salvestuse lekkimine kaasa toonud selle, et tema agentuur William Morris Endeavor Entertainment lõpetas otsekohe temaga lepingu. Ameerika ühiskonna rassilist korrektsust arvestades on näitlejal oodata ka suurema pahameeletormi puhkemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles