Vägev galerii! Positivuse esimese päeva live'd ja artistid

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Festivali Positivus esimene päev pakkus muusikalisi suurhetki nii mõnelegi, meeleolud olid ülevad ja live'id vägevad. Kokku astub suursündmusel üles ligi 100 artisti, kellest esimene sats küttis rahvast üles eile. 

Elu24 vaatas üle The Horrorsi, oli vaimustuses kollektiivi Cherub Nashville'ist pärit energiapommidest poistest ja heldis suisa maagilise ja imekauni Laura Mvula live'i ajal. Päeva kõrghetkedeks võib samuti lugeda UK bändide Elbow ja You Me At Six esinemisi. Veetsime heatujulise massi seas emotsiooniderohke suvepäeva, tänane tõotab tulla veelgi kirevam. Üles astuvad näiteks And So I Watch You From Far, Tricky, kaua oodatud Ellie Goulding ning ilmselt festivali kõige rajum artist Kraftwerk. Samuti on tänavu laupäev see päev, kus astub üles arvukalt Eesti esinejaid. Kohe-kohe alustab äsja uue videoga maha saanud Trad.Attack!, millele järgnevad Tartu kollektiiv Wilhem, Junk Riot ja hurmurist Marten Kuningas. Jooksvalt võib Tallinn Music Weeki telgi juures näha kodumaiste artistide akustilisi set`e. 

Lubame teile veel ohtralt pildimaterjali, videosid ja kohapealset kajastus festivali lõpuni. Püsi lainel nägemaks, mis toimub eestlaste seas üha enam armastatud festivalil Positivus! 

Päikseliselt. Suviselt. Positiivselt. 

Sinu Elu24.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles