Kuulsused avaldasid sotsiaalmeedias lennukatastroofi tõttu kaastunnet

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilled ja kiri Malaysia Airlines lennukiga juhtunud õnnetuses elu kaotanutele
Lilled ja kiri Malaysia Airlines lennukiga juhtunud õnnetuses elu kaotanutele Foto: SCANPIX

Eile kukkus Ukraina-Venemaa piiril alla Malaysia Airlines`i reisilennuk Boeing 777, mille pardal oli 298 inimest.

Lennuk oli teel Hollandist Amsterdamist Malaisiasse Kuala Lumpurisse, edastab mtv.fi.

Ukraina presidendi Petro Porošenko sõnul ei saa välistada, et lennuk tulistati alla ning kinnitas, et Ukraina armee ei ole sellega seotud.

Ukraina siseministeeriumi sõnul on üsna tõenäoline, et hukkunute arv kerkib üle 300, kuna katastroofis võis hukkuda ka kohalikke elanikke.

Šokeeriv juhtum on kogu maailmas vastukaja saanud ning kuulsused on sotsiaalmeedias avaldanud kaastunnet ja esitanud oma seisukohavõtte.

Briti prints William: «Mul ei piisa sõnu, et kirjeldada kaotust, mis puudutas paljusid. Tegemist on väga traagilise lennuõnnetusega, mis toimus vaid kuid pärast eelmist Malaysia Airlines`i õnnetust,» lausus prints.

Ansambli Nightwish endine laulja Anette Olzon kirjutas Instagramis, et teda šokeeris enim 80 õnnetuslennuki pardal olnud lapse surm.

«Palvetan ohvrite eest. Kuhu see maailm küll nii jõuab? See on kohutav, ses õnnetuses kaotas elu ka 80 last,» kirjutas laulja.

Vormel-1 piloot Heikki Kovalainen ja jalgpallur Mikael Forssell teatasid Twitteris: «Meie mõtted on lennul hukkunute perede ja sõpradega. See on nende jaoks kohutav. Meie sügav kaastunne».

Ansambli Nightwish laulja Floor Jansen edastas kaastundesõnumi Facebooki kaudu: «Olen sõnatu. Mu kaastunne neile, kes oma lähedasi kaotasid».

Lisaks neile on oma kaastunde esitanud veel mitmed staarid ja avaliku elu tegelased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles