Summerjam meelitas kohale noori üle Eesti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa/Järva Teataja

Eile õhtul vallutasid Türi noored, kes möllasid Summerjam’i festivali avapäeval kuni kella neljani hommikul.

Juba festivali sissepääsu juures oli märgata õnnest kiljuvaid tüdrukuid, kes tõttasid lava poole. Kaht esinejat oli kogunenud vaatama rohkelt inimesi.

Taavi ja Jaan Türilt tulid Summerjam’ile ühe peaesineja Headhunterzi pärast. «Natuke oli piletirahast kahju ka, aga selline pidu on vaid kord aastas,» lausus Ainvere.

Kätlin Randla ja Kristel Kübarsepp saabusid Summerjam’ile Tapalt. «Paljud räägivad sellest festivalist, see on noorte seas tuntud,» lausus Kübarsepp. «See on suve suurim pidu!»

Türilased Miroslava Litvinova ja Niina Gansen tulid valju muusika pärast uurima, mis lauluväljakul toimub. Litvinova sõnul segab teda veidi vali tuppa kostev muusika. «Muidu on mul hea meel, et selline pidu korraldati,» lisas ta. «Noortel on siis kuhugi minna.»

Kiirabiarsti Mare Liigeri andmetel oli reede hilisõhtuks abi tulnud anda 25 inimesele. «Festivalile oleme kaasa võtnud kogu erakorralise meditsiini varustuse,» lausus ta. «Siiski loodame, et seda kasutada pole vaja.»

«Summerjam» kestab täna kella 11st 23ni. Esinevad näiteks Marc van Linden Saksamaalt, Getter Jaani ja Koit Toome.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles