Kumb on tähtsam, dušigeeli toime või selle lõhn?

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahuvann
Vahuvann Foto: Promopilt

Hügieenitarvete firma Dove küsis oma Eesti Facebooki lehe jälgijatelt, mida peavad nemad kõige olulisemaks dušigeeli ostmisel – kas dušigeeli omadusi, pakendi välimust ja kasutusmugavust, lõhna või tootjafirmat.

Küsimusele vastas 453 naist, kellest enam kui pooled ütlesid, et olulisemaks kui dušigeeli head lõhna peavad nad dušigeeli head toimet nahale, millest olulisim on niisutav.

Siiski veedavad naised palju aega ka poeriiuli juures dušigeele nuusutades – 42 protsenti vastanutest väitis, et lähtub ostuotsuse tegemisel just dušigeeli lõhnast. Näiteks Kerly kirjutas: "Minu jaoks on oluline lõhn, eriti proovimata dušigeeli puhul. Kui aga olen seda juba kasutanud, siis nii lõhn kui ka omadused."

Paljud vastajad tõdesid, et peavad kõiki dušigeeli omadusi võrdselt oluliseks. Lisaks lõhnale ja toimele toodi eraldi välja ka dušigeeli hinda ja selle koostist. Samuti mainis üks kasutaja tõsiasja, et kui kõrvuti on sarnaste omadustega tooted, valib ta pigem tuntuma ja juba usaldusväärse firma.

Dove nahahooldustoodete kategooria juhi Karola Kotkas-Pillarti sõnul on väga põnev lugeda Eesti naiste vahetut tagasisidet. „Olen veendunud, et Dove`i tooted vastavad kõikidele omadustele, mida meie Facebooki lehe jälgijad esile tõid. Dove dušigeelide seas leidub miskit nii neile, kes tahavad, et dušigeel oleks hõrgutava magusa lõhnaga, kui ka värskemate aroomide austajaile. Samuti leiavad Dove`i toodete seast oma lemmiku need, kes soovivad, et see pakuks rikkalikku niisutust või värskendust nahale,“ ütles ta.

Mille järgi valid sina dušigeeli, lõhna, omaduste, välimuse või tootjafirma järgi?

Milline on sinu lemmik pesemisvahend ja miks just see?

Kirjuta sellest meie kommentaariumisse ja saada see ka copy paste`iga koos oma kontaktidega meie meilile toimetus@elu24.ee, märksõnaks DOVE. Kõigi toredate vastajate vahel loosime välja viis komplekti Dove Purely Pampering pistaatsiapähkli ja magnooliaõie lõhnalisi dušigeele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles