Kaur Kender: Tõnis Mägi on sama loll nagu mõni pankur

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaur Kender
Kaur Kender Foto: Peeter Langovits

Augustibluusi peaesineja Steven Seagal on tekitanud avalikkuses kuuma arutelu- kas vasakpoolsete vaadetega märulistaar sobib tänavuse Augustibluusi peaesinejaks?

Eilses Raadio 2-le antud intervjuus kutsus Tõnis Mägi üles sündmust Seagali poliitiliste vaadete tõttu boikoteerima. Mihkel Raud säutsus oma Twitteri kontol, et Seagali kuritegu ei ole mitte tema Putini poolehoid, aga see, et ta on talumatult sitt laulja. Rauale vastas säutsudes Kaur Kender, kes hakkas julmalt Tõnis Mäele vastu. Vaata meeste Twitteri postitusi:

Kaur Kender @kaurkender: «Tõnis mägi mine putsi»

Mihkel Raud @mihkelraud: «Seagali suurim kuritegu on siiski see, et ta on talumatult sitt laulja.»

 Kaur Kender @kaurkender @mihkelraud: «Tra just! mingu munni Tõnis Mägi, kes toidufestivalil 90. laulis "Toit, kunglik toit!" ja nüüd on pühak. vt

Kaur Kender @kaurkender: «Tõnis Mägi - ole eestlane, maksa venelastele kogu plekk tagasi, mis said. Või küsi juurde ja jää vait. Või vatever. KLEEBI OMA SUU KINNI.»

Kaur Kender @kaurkender: «Tõnis mägi on sama loll nagu mõni pankur. pankur arvab, et ligipääs rahale=ligipääs mõistusele. mägi arvab 2xkoit@laulupidu=mõistuse hääl.»

Kaur Kender @kaurkender: «Narkomaan, kurjategija, restidivist DMX tuleb varsti eestisse. Oleks KenMarti siseminister hui ta viisat saaks. http://en.wikipedia.org/wiki/DMX_(rapper)#Legal_issues »

Kaur Kender @kaurkender: «Mingis mõttes on nõukogude eesti edasi. töökollektiivide kirja žanri on üle võtnud loomeliidud, murelik eesrindlasest traktorist - t. mägi.»

Kaur Kender @kaurkender: «Ma olen oodanud elu aeg võimalust tõnis mägi putsi saata. aitäh. järgmiseks: jaan tätte, mida sa arvad DMXist? ütle palun välja.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles