Gerard Depardieu plaanib hakata Venemaal tootma ökoviina

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerard Depardieu
Gerard Depardieu Foto: SCANPIX

Prantsusmaalt kõrgete maksude eest Venemaale põgenenud näitleja Gerard Depardieu plaanib seal avada piiritusetehase ning hakata tootma ökoviina.

Depardieu´le kuulub Prantsusmaal mitu viinamarjakasvandust, edastab Itar-Tass.

«Tegemist on esimese korraga, mil katsetan kange alkoholi tootmist. Loodan, et see õnnestub,» lausus näitleja.

Depardieu on seni maailmas peale näitlemise kuulsust kogunud alkoholi tarbimise, mitte aga tootmisega.

Prantsuse staar ei osalenud möödunud kuul Šotimaal Edinburghis filmifestivalil. Meedia andmetel tarbis ta liiga palju kohalikku viskit.

Linateoses «Welcome to New York» kehastab ta endis Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF) skandaalset juhti Dominique Strauss-Kahni, keda süüdistati hotellitöötaja vägistamises.

Paar nädalat tagasi teatas Depardieu, et ta soovib Moskvas restorani avada. Teise restorani tahtis ta avada Mordva pealinnas Saranskis, mis on nüüd ta ametlik kodulinn.

Prantslane on unistanud ka kultuurikeskuse asutamisest.

Depardieule kuulub juba varasemast restorane Prantsusmaal ja Belgias.

Venemaa andis kuulsale prantslasele möödunud aastal kodakondsuse. Depardieu protestis Prantsusmaal selle vastu, et president François Hollande plaanis kõige jõukamatele prantslastele määrata suured maksud. Seda plaani ei ole seni ellu viidud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles