Unustage siid, nahast kleit on Eesti suves praktilisem!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oleme vist juba harjunud, et suvel on keskmine temperatuur kümne kraadi juures, sajab vihma ning kontide vahel puhub tuul. Eesti naised on taas välja otsinud kampsunid ja teksad, sest kleidiga käia oleks enesetapp.

Köösner Ilona Abdullajeval on teile jahedate suveõhtute või miks mitte ka päevade jaoks hea riietumissoovitus.

 

Ilona: Isegi kui aknast välja ei näeks ja ilmast midagi ei teaks, saab meie ateljees ilma üle otsustada kergesti: kevadiste soojade ilmadega kaovad automaatselt kõik karusnaha- ja nahkjopede tellijad.
 
Kuid mitte kauaks, sest tavaliselt on nad tagasi juulikuus, tellides peamiselt karvaseid ja sooje veste, mida õhtul vabaõhuetendusele minnes kleidile või pluusile peale tõmmata.
 
Kui eelmisel aastal telliti suvekuudel peamiselt veste, siis sel aastal on nahast jakid ja joped väga hästi minev kaup. Ja nõudlus algas juba juuni algusest! Ma saan aru, et kleidihooaega enam sel suvel palju ei usuta...
 
Kuid tegelikult on olemas ka kleidid, mis hoivad sooja ja kaitsevad tuule eest ja mis näevad välja väga ahvatlevad. Need on nahast kleidid.
 
Vaadake pildigaleriid nahast kleitidest ja te mõistate, miks on need populaarsed paljude staaride seas!
 
Minu enda nahast kleitide kollektsioon tuleb välja loetud päevade pärast, kuid õmmelnud oleme neid juba päris mitmeid. Näiteks minu enda poolnahast kleit on mind juba päris mitmel korral vabaõhuüritustel soojendanud, sel ajal kui teised naised peavad haarama jaki või jope järele.
 
Nahast kleitidega on aga see lugu, et neid ei tohiks üldse osta internetist ilma selga proovimata. 99 protsendil juhtudest see kleit teile ei sobi. Nahast riietega on nii, et need peavad olema tehtud konkreetse keha järgi ja kui enamik kangaid annab natuke venima, siis nahk kahjuks mitte. Eriti puudutab see kleite.
 
Olete kindlasti imestanud, miks nahast rõivad nende kandjate seljas sageli kui kotid istuvad? Põhjus ongi lihtne, need on tehtud keskmiste mõõtude järgi, mitte konkreetsele inimesele. Ja hästi istuma saada on neid peaaegu võimatu.
 
Mis veel hullem- nahast kleite, seelikuid, pintsakuid ja isegi paljusid jakke ei saa niisama lihtsalt üles harutada ja neist kerge vaevaga muud õmmelda. Iga nõelatorge jätab nahka augud.

Aga tegelikult on nahast kleidid mitte ainult praktilised meie kliimas, vaid nad aitavad teil ka massist eristuda, on mugavad ja meelitavad ligi meeste pilke.  Kellel seda vaja on, neil tasub proovida nahast pluusi või kleiti...

 

Internetis ringleb ringi tore ütlemine. Miks meestel naise seljas nahast kleiti nähes vererõhk tõuseb ja ratsionaalne mõistus välja lülitub? Vastus: sest nad tunnevad uue nahkistmetega dziibi lõhna!

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles