Viis põhjust, miks suvel on parem olla vallaline

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvel jätkub romantikat igale naisele, olgu tema perekonnaseis «vaba» või «hõivatud».
Suvel jätkub romantikat igale naisele, olgu tema perekonnaseis «vaba» või «hõivatud». Foto: SCANPIX

Suvi on parim aeg olla vaba ja vallaline, kinnitas naisteportaal Savvymiss.com ning tõi naistele, kes just kooselu lõpetamas või elanud üksinda juba mõnda aega, välja viis tähtsamat põhjust, miks kauneid suvepäevi on parem üksinda nautida.

1. Võid sõlmida romantilise suvesuhte

Pika kuuma suve võib täiesti vabalt ka üksinda mööda saata, kuid kui soovid pisut mehelikku tähelepanu, on suvi parem aeg romantiliste suhete sõlmimiseks. Kõik inimesed on suvel vabameelsemad ja uutele tutvustele avatumad kui talvel ning alles sügise saabudes võid otsustada, kas soovid oma kuuma suvearmastusega koos ka talvele vastu minna.

2. Saad ise otsustada oma suvepuhkuse üle

Sa ei pea oma auga väljateenitud suvepuhkuse veetmiseks kompromissile minema. Võid puhkust veetma minna kuhu, kellega ja millal iganes. Pikk nädalalõpp sõbrannadega? Kahenädalane seljakotireis mööda Euroopat? Üksinda turismireisile sõites saad täielikult keskenduda vaid sellele, mis just Sind huvitab ja ei pea pidevalt muretsema, ega kaaslasel igav pole. Pane aga puhkuseplaanid ise paika ja pea meeles, et lõputu kompromisside tegemine pole sugugi hea. 

3. Võid muiata rannas amelevate paarikeste üle

Randa on palju parem minna üksinda või koos sõbrannadega kui poiss-sõbraga. Esiteks on väga raske bikiine kandes varjata neid kehaosi, mida Sa enese juurest just kõige ahvatlevamateks ei pea. Teravas päikeselõõsas paistab iga viimanegi vistrik või rasvavoldike armutult silma, meik voolab näolt ja higine kallistus pole just eriti nauditav. Paneb ju muigama, kui püüdlikult üritavad mehed kõhtu sisse tõmmata ja naised rannalinal ahvatlevaid poose võtta? Ole õnnelik selle üle, et Sinu ainus hool on rannalinalt ja bikiinidest liiva välja raputada.

4. Võid pikkadel sumedatel õhtutel teha, mida soovid 

On kirjeldamatult meeldiv tunne, kui töölt koju jalutades paistab veel päike ja pikk õhtu on alles ees. Selle asemel, et minna umbsesse päikesest palavaks köetud korterisse kallimale õhtusööki valmistama, võid istet võtta hoopis mõnes tänavakohvikus, jalgu kõlgutada ja mööduvatele noormeestele silmi teha. Leia endale mõni põnev suvine harrastus- proovi näiteks surfama võ pildistama õppida. Helista sõbrannale, kellega suhtlemine on viimasel ajal katkendlikuks jäänud ning kutsu ta avastama mõnd uut restorani või baari.  Ära mine kaunil suveõhtul koju, pane oma seiklejaveri proovile!

5. Voodis on jahedam ja mugavam 

Külmal talveööl võib küll olla mõnus, kui keegi Sind voodis kaissu võtab, kuid suvel tekib sellest vaid higine käkras linadega kaos. Ole õnnelik, et sul on voodis jahedad ja siledad linad, mille vahel on nii mõnus üksinda magada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles