Bow Wow ja The Game peavad miljonise videomänguvõistluse

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bow Wow
Bow Wow Foto: MAVRIXPHOTO.COM / Scanpix
Ameerika jalgpalli fännidest räpparid Bow Wow ja The Game otsustasid omavahel mõõtu võtta, kumb oskab paremini jalgpalliteemalist videomängu Madden NFL mängida.

Noormeeste ettevõtmisele lisab põnevust asjaolu, et kaotaja maksab võitjale 100 000 dollarit ehk umbes miljon krooni, mis seejärel heategevuseks annetatakse, vahendab Wenn.

Ettepaneku võistlemiseks tegi Bow Wow, kuna The Game väitis, et on maailma parim Madden NFLi mängija.

«Olen näinud, kuidas sa Maddenis oma asja ajad,» teatas Bow Wow. «Aga võta teadmiseks, et ma teen sulle Maddenis tuule alla. Võime 100 000 dollari peale võistelda.»

«Võitja võib raha heategevuseks annetada,» jätkas Bow Wow. «Anname selle Youtube’is otse-eetrisse. Oleme üks suur perekond. Teeme selle ära, 100 000 ei tähenda sinu jaoks s*****i!»

The Game on väljakutse vastu võtnud ning võistlus peetakse järgmisel nädalal New Yorgis. Võistlust kannab üle veebilehekülg KonsoleKingz.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles