Butiigi Fragrance Gallery pidulik avamine tõi kohale glamuursed kuulsused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

10. juulil toimus parfüümibutiigi Fragrance Gallery avatseremoonia. Õhtut täitsid mõnusad aroomid ning elegantne uute parfüümide esitlus. Külaliste hulgas olid meie tuntud kultuuri-, kunsti-, muusika- ja moetegelased.

Parfüümi-boutique Fragrance Galery asub Tallinna südalinnas, Lembitu 8 ja pakub erilisi ja haruldasi parfüüme riikidest üle kogu maailma nagu näiteks Prantsusmaalt, Suurbritanniast, Itaaliast, Hispaaniast ja Šveitsist.

Butiik Fragrance Gallery'ist võib igaüks  leida midagi erilist: aroomi, mis kajastab täpselt teie isikupära, rõhutavad teie iseloomu. Iga brändi lõhnakollektsioonil on oma imeline ajalugu. Kõik maitsed on loodud kasutades kõrge kvaliteediga looduslikke koostisosi. Butiik Fragrance Gallery on oma põhiülesandeks võtnud teha kliendid õnnelikuks.

Avapeo korraldaja stilist ja saatejuht Anatoli Ein. Külaliste hulgas oli teiste seas modellisaate Sandra Ude kallimaga, lauljatar Tanja Mihhailova ja Beatrice.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles