Eesti Iluduskuninganna 2014 on MAARJA LIIS REILSON

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
 
"Eesti Iluduskuninganna 2014" finaal toimus laupäeva õhtul Õllesummeril. Mitmekümne eelvooru põhjal väljavalitud kandidaatide hulgast jõudis finaali üheksa ning ükski nendest ei jäänud ilma tiitlita:
 
 
 
"Miss Extreme" läks kõige julgemale neiule, kes esimesena oli valmis proovima kõiki võimalusi, mida võistlejatele pakuti ja selleks osutus MARIE HELENE GREITSAS. Marie on õppinud jumestajaks ja töötab juuksurina.
 
"Miss Sport" tiitli sai  MAARJA RANDMAA, kes võitis "jäneselaskmise" võistluse ja oli parim aeroobikavoorus. Maarja jumaldab hobuseid ja ratsutamist ning tulevikus tahab saada endanimelise ilusalongi omanikuks.
 
"Miss Šarm" tiitli pälvis kaunis EEVA LIISA TÕNISSAAR. Ta on väga sportlik neiu, mängib võrkpalli ja tulevikus tahab minna maailma avastama.
 
"Miss Graatsia" tiitli võitja ELIISE OLLI on väga hea tantsija ning õpib praegu jumestajaks. Tulevikus tahab omada lausa mitut ilusalongi.
 
"Miss Foto" tiitli võitis ELIISE VALMIS, kes armastab tennist ja matkamist, kodus maalimist ning tegeleb ka modellindusega. Kingituseks saadud fotosessiooni viib läbi fotograaf Indrek Kask.
 
"Miss Talent" tiitel läks imekauni lauluhäälega Alexandra Kužilnajale, kes õpib juristiks ja tahab tulevikus omada endanimelist advokaadibürood. Samas tahab ta kindlasti jätkata ka laulmisega.
 
"Publiku Missi" valisid Elu24 lugejad ja selle võitis ENIKA LAURI. Enikale meeldib reisida, avastada uusi maid. Tema hobiks on kokandus, talle meeldib hästi süüa ja ka teisi erinevate rahvusroogadega üllatada. Enika võitis ka kolmapäevase " Eesti Miss Bikini 2014" võistluse ning sõidab Eestit esindama ülemaailmsele võistlusele.
 
Neljapäeval toimunud "Eesti Miss Modell 2014" tiitli pälvis HANNA BRITT LÜMAT, kes oskas žürii ees kõige paremini laval kõndida ja poseerida fotograafidele. Hanna Britt tantsib juba aastaid showtrupis "Sir N" ja oma tuleviku on planeerinud ikka pühendada tantsimisele, mida ta tahab Ameerikasse õppima minna. Hanna Britt võitis ka reedese "Miss Globe Estonia" tiitli ning teda ootab ees suur rahvusvaheline iludusvõistlus.
 
"Eesti Iluduskuninganna 2014" võitja on MAARJA LIIS REILSON. Maarja Liis on kaua tegelenud tantsimise ja laulmisega, praegu õpib Tartu Ülikoolis matemaatikat ja temast saab ilmselt nõutud analüütik. Maarja Liisi ootab ees Eesti esindamine ülemaailmsel võistlusel.
 
Kõik osavõtjad said ka palju kingitusi. Kinkston Kingiagentuurilt kaunid keraamilised kausid ja laptop`i valgustusega alused. Fotosessiooni ja modellialbumi teeb võitjatele Indrek Kask. Sixtina Tantsu - ja Modellikool  hoolitses kaunitaride naha eest ja kinkis kehahooldusvahendeid.
 
JFK Showbusiness andis kõigile missidele DMX kontserdi VIP-pileti, mis toimub 24. juulil ööklubis „Arena3“. Restoranid „Cafe VS“ ja „Manna La Roosa“ panid kolmele võistlejale välja romantilise õhtusöögi kahele.
 
„Kyäni“ heaolufirma kinkis kõigile tervist ehk Sunrise vitamiini, mis aitab meie kaunitaride enesetunnet ning füüsilist vormi veelgi paremaks muuta. „Sangla juveelisalong“ tegi kingituseks kõigile osavõtjatele hõbedast ehted, mis kaunistatud naturaalsete kividega. Võitja lennupiletid maailmavõistlusele finantseerib „Triobet“.
 

Selle aasta iluduskuninganna on nüüd valitud ja üsna varsti algab uus hooaeg juba järgmise aasta kandidaatide otsimiseks!

Vaata videosid ja pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles