Kuldrulal selgusid juunioride meistrid tänavaspordis

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile hommikul algas Pärnus terve nädalavahetuse kestev Kuldrula festival, mis tähistab tänavu oma 10. juubelit. Lahtised Eesti Meistrivõistlused toimuvad rula, BMX, in-line ja trikitõukeratta aladel.

Juubeli puhul ehitati Pärnu Munamäele uus välipark, kuid selle aasta teeb veelgi erilisemaks mitte ainult Kuldrula 10. juubeli tähistamine, vaid ka eriline peoprogramm. Pärnus just eelmine nädal avatud uus kultuurikeskus Katlamaja ootas reedel osa saama esmakordselt toimuvast Kuldsest Grindist, kus Beach Grind ning Kuldrula ühendavad südasuve mõnusaimal nädalavahetusel jõud ning toimus üks eriti äge pidu, mis oli ühest küljest Beach Grindi järellaine ning teisest küljest Kuldrula eelpidu.

Täna ehk laupäeval toimub aga legendaarne Kuldrula afterparty “Kuldne äftekas”, kus A-saalis esineb Trigga Hot'n Handsome Dr.PhilGood ja B-saalis Lauri Täht ning Haigla kutid Ats Luik ja Kristopher Luigend.

Kes eelmine nädalavahetus ei jõudnud Katlamaja avamisele, siis see nädalavahetus on suurepärane võimalus saada osa kahest suurepärasest peost ning samuti elada kaasa kõikidele võistlejatele.

Pärnu on koht, kus olla sellel nädalavahetusel!

Rohkem infot SIIN.

Kuldrula esimesel päeval selgusid Eesti Meistrid rulatamises, BMX-is ja trikitõukerattasõidus! 
 
​Trikitõukeratas: 
1 Kris-robin sirge 242.8 
2 Rainis Laanemaa 246.2
3 Odd Holmen 198.6

Rulatamises: 

1 Oliver Joamets 118.1
2 Erik Merisalu 111.1
3 Magnus Kaus 84.4

BMX: 

1 Rain-Robert Randväli 160.7
2 Siim Raidmets 110.9
3 Martti Lainevool 113.4​
 
Vaata pilte!
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles