Pildid: Kriminaalsüüdistusest pääsenud staarkulturist Argo Ader koos kallimaga Õllesummeril

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Õllesummeri kolmandal päeval võis lauluväljakul mõnusat õhtupoolikut nautimas näha stiilselt punases paarikest - meie staarkulturist Argo Aderit koos elukaaslase Maarja Kerneriga.

Argo Aderil (42) oli põhjust tähistamiseks, sest sel nädalal lõpetati tema ja ta kaaslaste kindlustuskelmuse kriminaalasi mõistliku menetlusaja möödumise tõttu.

Aderi ja tema kaaslaste kriminaalasjas menetluse lõpetamise vaidlustas riigikohtus Põhja ringkonnaprokurör Vallo Kariler, kuid riigikohus ei võtnud sel nädalal tema määruskaebust enam arutusele,

Samas võttis riigikohus arutusele Aderi kaitsja vandeadvokaat Aivar Pilve määruskaebuse, milles ta vaidlustas menetluskulude kindlaksmääramise.

Ühes Aderi kindlustuskelmuse süüdistusega lõpetas kohus menetluse ka Veiko Pajula kindlustuskelmuse ja varguse süüdistuses ning Johannes Pajula kindlustuskelmuse ja valeütluse süüdistuses.

Süüdistuse kohaselt esitasid Argo Ader ja Johannes Pajula 2008. aasta sügisel kindlustusseltsile Seesam avalduse, mille kohaselt sõitis Pajula sama aasta 8. oktoobril Keilas Fiat Ducato kaubikuga ristmikult vasakpööret sooritades ette Aderi juhitud Dodge Viperi sportautole.

Kindlustusselts luges sõiduki taastamisele mittekuuluvaks ning maksis Aderi pangakontole enam kui miljoni kroonini küündinud hüvitise, kuid seltsil tekkis pettusekahtlus ning järgmise aasta kevadel pöörduti politsei poole.

Uurimise andmetel tegelikult juhuslikku liiklusõnnetust aset ei leidnud, vaid mehed lavastasid õnnetuse toimumise.

 

Vaata pilte kriminaalsüüdistusest pääsenud õnnelikust mehest!

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles