Türil alustab nädalavahetusel Eesti suurim rannafestival!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle suve hiti autor Marc Van Linden esineb 10. juulil Eestis!
Selle suve hiti autor Marc Van Linden esineb 10. juulil Eestis! Foto: Summerjam

Juba sel nädalavahetusel, reedel 9.juulil kella 18:00 - 04:00 ja laupäeval, 10. juulil kella 11:00 - 23:00 peetakse Türi tehisjärve rannal ja laululaval, kahel laval rannafestival «Summerjam 2010.»

Festivali üheks peaesinejaks on HEADHUNTERZ, kes on Hollandi DJ ja produtsent.
Oma muusikukarjääri alustas Headhunterz lastekoorist, kus ta astus üles ka solistina. Samuti tegeleb ta nn. häälenäitlemisega ehk on lugenud sisse näiteks Hollandi versioonile High School Musicalist Zack Efroni hääle ning dubleerinud flaami keelde ka Peter Pevensie filmis "Chronicles of Narnia.", samuti võib tema häält kuulda Harry Potteri filmides.

Tuntud on Headhunterz aga hoopis hardstyle muusika kaudu. Ta on esinenud sellistel suurtel festivalidel, nagu Defqon 1, Qlimax, Q-Base, In Qontrol, Decibel. 2007 aastal lõi ta maailma suurima hardstyle-sündmuse, Qlimax ametliku hümni "Power Of Mind"

Kahe päeva jooksul astuvad lisaks Headhunterzile lavale ka eelmise aasta Qlimaxi ametliku hümni autorid D-Block & S-te-Fan(NL), samuti Rocco(GER), Marc Van Linden(GER), Empyre One (GER), Tale & Dutch (GER), Commercial Club Crew (GER). Samuti teeb oma etteaste rannalaval Eesti keeles laulev argentiinlane, El Mayonesa.

Ürituse peakorraldaja, Siim Pohlaku sõnul on mõeldud selleaastast Summerjam Festivali lineuppi kokku pannes kogu perele - lisaks nimekatele välisartistidele, astuvad kahe päeva jooksul üles Eesti parimad kollektiivid: Tanel Padar & The Sun, Ott Lepland koos ansambliga, superstaarisaatest tuntud Getter Jaani, live bändiga Koit Toome, Kairi Õigemeel, TMF, Electronic Crew, Renate, Positives ning paljud teised.
Artiste aitavad soojendada ja jahutada üle 20 kodumaisesse paremikku kuuluva DJ!


Kaugemalt tulijatele on avatud valvega telklaager, koos WC ning parkimisega. Telklaagrisse on lubatud võtta kaasa oma söögid-joogid, keelatud on klaastaara, samuti lahtise lõkke tegemine.

Kuna reedeks ja laupäevaks lubab Türile ligi 34-kraadist rekordkuumust, palub korraldusmeeskond olla eriti ettevaatlik alkoholi liigtarbimise osas. Samuti soovitatakse kõigil päevitajatel kasutada tugevat päikesekreemi.

Summerjam eelmüük lõppeb neljapäeva õhtul, kell 23:59. Saadaval on veel viimased piletid, hinnaga 300.-.
Kohapeal on müügil piiratud kogustes nii ühe- kui ka kahepäevapiletid, festivalipassi hind kohapeal 325.-

Vaata lisa siit ja osta pilet siit.


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles