Täna Õllesummeril: «Laula mu laulu» suur live, Tanja suurkontsert ja metsikult lõbus Spaghetti Swing

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laula mu laulu
Laula mu laulu Foto: Heiki Laan / Kanal 2

Tänane Õllesummer toob suurele vabaõhulavale teleprojekti „Laula mu laulu”. Tanja esineb oma senise karääri suurima live-ga ning Itaaliast saabub kirglik laulu- ja kokkamisbänd Spaghetti Swing.

Eksklusiivselt toimub täna õhtul pealaval eduka teleprojekti „Laula mu laulu” live-kontsert. Paremiku saates kõlanud lauludest esitavad Marju Länik, Genka, Getter Jaani, Tanel Padar, Hardi Volmer, Jaan Pehk ja Lenna. Suurkontsert on ainukordne võimalus näha saadet live-esituses.

Täna ja homme näeb Õllesummeri veiniaias tõelist itaalia hullust – lõunamaa kirega svingivat ja samal ajal laval pastat valmistavat Spaghetti Swing´i. Lõbus ja energeetiline Spaghetti Swing esitab tuntuimaid Itaalia hittlaule samas kui laval teeb süüa Itaalia kokk-virtuoos. 

Festivali merepoolsel suurel laval astub üles Tanja suurkontserdiga „Amazing lie”. Veel esinevad seitsmel laval üle 20 artisti, nende seas Singer Vinger, Svjata Vatra, Karl-Erik Taukar, Villu Veski, Jüri Homenja, Dave Benton, Liis Lemsalu ja paljud teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles