Härg vigastas härjajooksude käsiraamatu autorit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USAst Chicagost pärit kirjanik, kes kirjutas raamatu «How to Survive the Bulls of Pamplona» (Kuidas Pamplona härjajooksudes ellu jääda), oleks vist pidanud oma raamtut mitu korda lugema.

32-aastast «Buffalo» Bill Hillmanni peetakse üheks parimaks härjajooksjaks, kuid härgadele ei lähe see korda, sest üks härgadest tekitas ta jalale raske vigastuse, edastab ABC News.

Hillmani sõber ja nimetatud raamatu kaasautor Alexander Fiske-Harrison paljastas oma blogis, et Hillmann sai rängalt kannatada ja vajas operatsiooni.

Hillman oli üks paljude seas, kes Põhja-Hispaanias Pamplona härjajooksudel eile vigastada sai. Kõige raskemalt sai viga mees, kellel härg surus sarve läbi rindkere. Haiglasse viimisel kaotas ta teadvuse.

Igal aastal saab kaheksa päeva kestval Fiesta de San Fermin härjajooksudel vigastada kümneid inimesi. Härjajooksud meelitavad Pamplonasse palju turiste.

Alates 1924. aastast on Pamplona härjajooksudes hukkunud 15 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles