Video: Elu24 koos Bastille`ga backstage'is

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva õhtul Õllesummeril esinev Bastille jõudis enne live'i ka Elu24ga juttu rääkida ning sai lobisema ansambli trummari ja kitarristiga.

Muheda briti ansambli Bastille bändimehed Will Farquarson ja Chris "Woody" Wood rääkisid enne live'i, millest tuli nende vallatu soov, et saada omale foto eesti kuulsusega backstage'i ning visati ka palju nalja, sest paistab, et lisaks heale muusikale oskavad mehed ka huumoriga osavalt ümber käia. Nimelt osutus kuulsuseks voodis modell Carmenn Kass ja see foto ka neil ilusti lauda kaunistab.

Mehed avaldasid oma teadmisi Eestist (tundub, et Google on abiks olnud) ning jutuks tuli ka meie selfie-lembene president, keda pakuti keskmise nime tõttu lausa Jimi Hendrixi vennaks. Kui Kanada president teeb kanepit, siis meie president teeb selfie'sid.

Suhtes olevad bändiliikmed pajatasid ka vähe kuulsuse pahupoolest ja sellest, et pikkadel reisidel peab olema kodust ja perest eemal. Kõike seda läbi huumori, sest mehed väga naudivad kuulsust ja tähelepanu, mis nende ümber keeb.

Vaata humoorikast videost, mida muusikud Elu24-le veel pajatasid ja miks peaks neid lisaks ka Positivusele vaatama minema!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles