Merepäevade korraldajad lubavad ilusat ilma ning kutsuvad purjetama ja muusikat kuulama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu juba seitsmendat korda toimuvad Tallinna Merepäevad kutsuvad seekord põnevale rännakule merendusajaloos purjekatest aurikuteni.

Pressikonverentsil Lennu Kohvikus tutvustati, mis täpsemalt tulevasel üritusel toimuma hakkab.

Merepäevade külalisteks on uhked purjelaevad Tre Kronor Rootsist ja Libava Lätist ning põnevad aurulaevad Soomest. Üle mitme aasta paneb Tallinna lahel oma mootorid taas tööle Eesti enda ajalooline aurulaev Admiral ning purjed heiskavad seilamiseks Eesti Ajalooliste Laevade Seltsi laevad Kajsamoor ja Hoppet. Vaadata saab põnevat merepäästeõppust ning osaleda merepäevade esimesel öölaulupeol.
 

Pressikonverentsil osalesid veel Eesti koondise paarisaerulise neljapaadi meeskonnast Allar Raja ning Päästeameti Põhja päästekeskuse ennetustöö büroo esindaja Julia Kalašnikova ja festivali «Puude taga on inimene» esindaja Andri Maimets, kellel kõigil täita oluline roll selleaastastel merepäevadel.

Balloon Tallinn meeskond näitas ka kõigile pressikonverentsi külalistele unustamatut vaadet Tallinnale 120 meetri kõrguselt Balloon Tallinna hiigelõhupallilt!

18.-20. juulil toimuvatel merepäevadel saab nautida muusikalisi vahepalu artistidelt nagu Vaiko Eplik, HU?, Kukerpillid, Metsatöll, Apelsin, Gerli Padar, Gianna Tam, Kadri Voorand trio ja Chris Coco.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles